2011. szeptember 6.

Újra itt

Már jó rég nem jelentkeztem, aminek több oka is volt, de most inkább nem részletezném, csak épp annyira, amennyire most. Szóval, voltam nyaralni messzire, buszosan, sátrasan, bakkancsosan. Jártam, hegyen, völgyön, aludtam országút mellett a tenger partján, vulkán kráterében egy tó mellett. Láttam várakat, romokat, tájakat, kedves embereket és nem utolsó sorban bazárokat. Akit esetleg érdekel erről pár fotó, az itt megtekintheti. :)
Mint írtam, jártam bazárban és a bazárban törzsi ékszerboltban. Hááááát, az valami elképesztő volt. Az a rengeteg öv, nyaklánc, fejdísz és a füzérben árult gyöngyök sora.... Csak tátottam a szám, és amennyire tudtam "fű alatt" csináltam pár ínycsiklandó fotót is.


Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem bírtam ki, hogy ne vegyek itt magamnak valamit. Igyekeztem olyat keresni, ami egyedi gyöngyökből készült és technikáját tekintve én nem tudom elkészíteni.
Erre esett a választásom és ráadásul keményen meg kellett alkudnom érte, mert a fiúka nagyon nem akart engedni az árából, pedig bűbájosan mosolyogtam. :( Színezett türkiz és korall gyöngyök, igazán mutatós színpárosítás. :)


Aki esetleg tudja, hogyan kell ilyen láncot készíteni, kérem, ossza meg velem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése